Hallo, ik ben Petra wat fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen.

Eigenzinnig, enthousiast, sociaal, natuurliefhebster en vooral creatief zijn zomaar een paar woorden die in me opkomen als mensen vragen wie ik ben. Ik heb twee dochters (1995 en 1997) die inmiddels volwassen zijn. Hun natuurlijke oprechtheid, openheid en puurheid hebben dezelfde kwaliteiten in mezelf gevoed en versterkt.

Ingrijpende levenslessen hebben me laten ervaren hoe ze als signalen functioneren. Mede door mijn eigenzinnigheid ben ik op een andere manier naar die signalen gaan kijken en handelen.

Deze vernieuwende manier heb ik samen met mijn beeldende therapie achtergrond ontwikkeld tot een coachingsmethodiek. De zogenaamde Artepp methodiek waarmee ik ook in het Adamas Inloophuis mensen begeleid naar hun natuurlijke harmonie.   

Mensen die geraakt worden door kanker worden vaak overrompeld door de veranderingen in hun leven. Op creatieve wijze geef ik ze de mogelijkheid connectie te maken met het onbekende van de situatie waar ze voor staan. Samen creëren we met kleur, vorm, materialen, beweging en bewustzijn nieuwe input die het genezingsproces ondersteunt. Unieke handvatten naar lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid.

Met veel plezier en overgave blijf ik mezelf ontwikkelen en groeien mijn klanten en omgeving met me mee.

Artepp is aangesloten bij ‘Bewust Bollenstreek’, een levendig netwerk voor professionals en organisaties die zich HART maken voor het bevorderen van bewustzijn in de Bollenstreek.