Hallo, ik ben Petra wat fijn dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen. Eigenzinnig, enthousiast, een natuurliefhebster en vooral creatief in denken, voelen en doen. Dit zijn zomaar een paar woorden die in me opkomen als mensen vragen wie ik ben.

Ik heb een aantal ingrijpende levenslessen mogen ervaren. Mede door de eigenzinnigheid die ik bezit ben ik op een andere manier naar de vraagstukken in m’n leven gaan kijken en daarnaar gaan handelen.

Deze vernieuwende manier heb ik samen met mijn kunstzinnige therapie achtergrond ontwikkeld tot een coaching. Een creatieve coaching waarmee ik onder andere in het Adamas Inloophuis mensen begeleid naar hun natuurlijke harmonie. Mensen die geraakt worden door kanker worden vaak overrompeld door de veranderingen in hun leven. Met behulp van creativiteit geef ik ze de mogelijkheid connectie te maken met het onbekende van de situatie waar ze voor staan. Ze krijgen handvatten aangereikt om het proces te ondersteunen. Dit doe ik met veel plezier, uiteraard help ik graag veel meer mensen.